+ + +   Zomervakantie van 20.07.2024 – 04.08.2024   + + +

Bestellingen worden niet verwerkt en afgeleverd tijdens de zomervakantie.

Bestellingen die tot Donderdag 18.07.2024, 12.00 uur aankomen, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die ons later bereiken, worden zo snel mogelijk verwerkt en verzonden vanaf Maandag 05.08.2024. We vragen om geduld voor de resulterende vertragingen bij de levering en bedankt voor uw begrip.

 

Bladmuziek voor fanfare, harmonieorkest, ensemble en solisten van Obrasso

De muziekuitgeverij Obrasso uit Zwitserland is een van de meest gerenommeerde uitgevers van fanfares en concertbands. In de online shop vindt u bladmuziek voor brassband, harmonieorkest, jeugdorkest, ensemble (kwartet, kwintet, sextet en 10 koperblazers) en solisten. Naast bladmuziek voor traditionele koperblazers biedt Obrasso Verlag tal van speciale edities voor harmonieorkesten en orkesten met gereduceerde bezetting. Ook schoolmaterialen voor koper- en houtblaasinstrumenten zijn bij Obrasso verkrijgbaar. Daarnaast biedt de webshop ook lesmateriaal over muziektheorie aan voor muzieklessen op alle niveaus.

LEADING BRASS MUSIC PUBLISHING

Gerenommeerde componisten en arrangeurs van over de hele wereld bieden hun bladmuziek aan in Obrasso's Musicstore. Op dit moment zijn er meer dan 3.600 muziekstukken beschikbaar.

Een gebruiksvriendelijke zoekfunctie maakt het mogelijk om het aanbod van bladmuziek in enkele stappen aan te passen aan uw behoeften. Maak gebruik van de geluidsvoorbeelden en voorbeeldpartituren die bij een groot aantal bladmuziekstukken zijn opgeslagen. Meer dan 1.000 werken zijn door het platenlabel Obrasso Records opgenomen op meer dan 150 geluidsdragers van gerenommeerde brassbands en concert- en militaire orkesten. De muziek staat tot uw beschikking en is ook digitaal te koop bij AppleMusic, AmazonMusic, YouTubeMusic of Spotify.

Bladmuziek en CD's worden wereldwijd aan particuliere klanten geleverd zonder verzendkosten (controleer de minimale bestelwaarde). Bestel je bladmuziek nu in de webshop van Obrasso, één van de toonaangevende muziekuitgevers voor koper- en concertbandmuziek in Europa.

Onze edities zijn verkrijgbaar in gedrukte vorm (verzending per post) of als eenmalige download (PDF).