Ontdek bladmuziek in de Obrasso catalogus

CATALOGI VAN BLADMUZIEK

Ontdek de nieuwigheden en bestsellers uit het assortiment bladmuziek dat door Obrasso wordt uitgegeven. De Obrasso catalogi zijn alleen digitaal beschikbaar in PDF-formaat en kunnen worden gedownload van de Obrasso website.

Feestelijke muziek voor trompet

Feestelijke muziek voor trompet in Bb - solo of in duet - met piano- of orgelbegeleiding.

Festive Music

CATALOGUS BLADMUZIEK 2023 VAN OBRASSO

In de actuele bladmuziekcatalogus "Top Editions 2023" vindt u alle bestsellers en nieuwe uitgaven van de bladmuziekuitgeverij Obrasso. Voor alle titels kunt u in één oogopslag zien voor welke instrumentaties bladmuziek beschikbaar is.

Top Editions 2023

CATALOGUS VAN BLADMUZIEK VOOR VARIABELE BEZETTINGEN

Tegenwoordig moet je flexibel zijn. Opdat u de repetities en concerten in uw muziekclub flexibel kunt organiseren, hebben wij onze variabele bladmuziekuitgaven voor fanfare, harmonieorkest en jeugdorkest in een nieuwe bladmuziekcatalogus samengebracht.

U vindt repetitiepartituren en geluidsvoorbeelden direct in onze webshop.

Special Series

CATALOGUS BLADMUZIEK VOOR ENSEMBLE

Als gevolg van de coronapandemie kan in vele delen van de wereld alleen nog in ensembles worden gemusiceerd. De uitgeverij Obrasso heeft gereageerd en het aanbod van bladmuziek voor kleinere ensembles enorm uitgebreid.

In de nieuwste catalogus "Brass Ensemble Series" presenteren wij meer dan 400 werken voor kwartet, kwintet, sextet en 10-koppig koperensemble van Obrasso. Repetitiepartituren voor alle titels zijn direct te vinden in onze webshop.

Ensemble Series

Solo's | Duetten | Trio's voor koperblazers

Obrasso Verlag breidt haar assortiment bladmuziek voor koper solo, duet en trio uit.

Bijzonder zijn de solistenboeken "The Artist Soloist". Er zijn uitgebreide muziekboeken beschikbaar voor talloze koperblaasinstrumenten.

Download nu de nieuwe catalogus van de soloreeks.

Solo Series

Catalogus bladmuziek voor houtblazers

Voor houtblazers biedt uitgeverij Obrasso een klein maar fijn assortiment solo's en duetten. Maar ook ensembles vinden hier bladmuziek.

Van beginners tot gevorderden, sommige met pianobegeleiding of meespeel-cd.

Woodwind Series

Lesmateriaal catalogus

Koop het beste schoolmateriaal voor blazers en slagwerkers, voor beginners of gevorderden! Met veel plezier presenteren we onze gloednieuwe flyer - met het door ons uitgegeven lesmateriaal en schoolorkesten.

Ontdek onze uitgebreide selectie bladmuziek en partituren die speciaal ontworpen zijn voor blazers en slagwerkers. Van beginnersgidsen tot boeken voor gevorderden, wij bieden alles wat je nodig hebt voor succesvol muziekonderwijs.

Tutorial Series

CATALOGUS BLADMUZIEK VOOR SYMFONIEORKEST

Bij Obrasso vindt u bijna uitsluitend orkestbladmuziek die nergens anders verkrijgbaar is. Vele ervan werden speciaal gearrangeerd voor concertuitvoeringen in de KKL Luzern.

De orkestpartituren zijn beschikbaar in twee bezettingen - voor volledig symfonieorkest en voor jeugdsymfonieorkest met gereduceerde bezetting.

Repetitiepartituren vindt u direct in onze webshop.

Orchestra Series

CATALOGUS VOOR KERST

In de actuele bladmuziekcatalogus "Kerstedities" vindt u concertliteratuur voor uw volgende advents- en kerstconcert. Bij alle titels ziet u in één oogopslag voor welke bezettingen bladmuziek beschikbaar is.

Christmas Editions