Bladmuziek in de Obrasso online shop

Bladmuziek van Obrasso Verlag

De Obrasso Verlag AG uit Zwitserland is een speciaalzaak voor allerlei soorten blaasmuziekliteratuur. De muziekuitgeverij biedt een breed scala aan bladmuziek online aan voor aankoop. Obrasso wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde uitgevers van blaasmuziek in een breed scala aan instrumentatie.

Het aanbod aan bladmuziek voor koperinstrumenten is bijzonder opmerkelijk. Van solo-instrumenten tot de complete koperensembleliteratuur voor trio, kwartet, kwintet, sextet en 10-delig koperensemble tot composities voor brassband, de online shop biedt alles wat het koperenmuziekhart begeert. Gerenommeerde componisten en arrangeurs van over de hele wereld bieden hun bladmuziek aan bij de muziekuitgeverij Obrasso. Naast de traditionele bladmuziek voor brassformaties zijn bij de uitgever tal van speciale edities voor brassbands met gereduceerde bezetting verkrijgbaar.

Bladmuziek voor blaasorkest is ook in grote aantallen beschikbaar. Obrasso biedt ook muziek aan in dit genre, dat gericht is op een grote verscheidenheid aan instrumentaties. Of het nu gaat om een volledig ontwikkeld symfonisch blaasorkest of een orkest in kleine bezetting, voor allen is er een aparte bladmuziekserie bij Obrasso.

Met een variabele en gebruiksvriendelijke zoekfunctie kunt u het aanbod aan bladmuziek in slechts enkele stappen aanpassen aan uw behoeften. Selecteer producten per componist, arrangeur, genre of moeilijkheidsgraad. Gebruik de gratis audiosamples en voorbeeldpartituren, die in veel van onze bladmuziekedities beschikbaar zijn en die uw selectie gemakkelijker zullen maken.

De muziek van Obrasso is gepubliceerd op talrijke geluidsdragers (cd's). Meer dan 1.000 werken voor brassband en harmonieorkest zijn beschikbaar op meer dan 150 cd's.

Bestel vandaag nog bladmuziek in de webshop van Obrasso, een van de toonaangevende muziekuitgevers voor kopermuziek in Europa.