Swiss Brass Consort, Blechbläserensemble aus der Schweiz

Swiss Brass Consort » Koper Ensemble

Swiss Brass Consort

tolk

Het Swiss Brass Consort maakt met zijn concerten indruk op zowel experts als koperblazers in heel Europa. De professionele koperformatie bestaat sinds 1997. Elf geëngageerde en bekende musici uit de Zwitserse muziekscene vormden destijds dit nieuwe type koperbezetting om het publiek te inspireren met een grote passie voor muziek en een aanstekelijk plezier in spelen.

Het ensemble Swiss Brass Consort bestaat uit succesvolle solisten, orkestmusici en freelancemuzikanten uit klassiek, jazz en koper en staat garant voor boeiende en onderhoudende kopermuziek op het hoogste niveau. Dankzij het stilistisch gevarieerde repertoire heeft het Swiss Brass Consort zich al lang gevestigd in de Zwitserse muziekscene.

Swiss Brass Consort wordt herhaaldelijk uitgenodigd op internationale festivals zoals het Mozart Festival Würzburg, het Bach Festival Arnstadt, het World Band Festival Luzern, de Murten Classics of het Brass Festival Meran. Met galaconcerten en kerstconcerten, onder meer op de European Brass Band Competition in Montreux of op de KKL Luzern, weet de blazerssectie een breed publiek in vervoering te brengen. Talrijke televisie- en radio-opnames en zeven cd-producties getuigen van de rijke muzikale creativiteit. Alle arrangementen worden op maat gemaakt voor het ensemble om optimaal gebruik te maken van de veelzijdigheid van de elf artiesten. Als een Zwitsers topblazersensemble voert het Swiss Brass Consort dynamische, ongebruikelijke koperen kamermuziek uit en drukt zijn vreugde in deze muziek uit met charme en charisma.

Koperensemble-cd's van Obrasso

6 producten

On Broadway

Artikel no.
873
18.00

Jive Concerto

Artikel no.
868
18.00

Horns On Fire

Artikel no.
920
CD is uitverkocht. Muziek digitaal beschikbaar.

Gospel Diamonds

Artikel no.
880
tolk
Swiss Brass Consort, Gospelchor Zug
5.00

Fireworks

Artikel no.
893
18.00

blää.ch

Artikel no.
953
CD is uitverkocht. Muziek digitaal beschikbaar.
6 producten