Vivo Per Lei, Bladmuziek voor Harmonie (#16603)

Vivo Per Lei

Artikel no.
16603
bezetting

met verminderde instrumentatie

Solo werk
met solo-instrument, Duet
solopartij
Bb Cornet & Euphonium (Duet)
Componist

Valerio Zelli, Mauro Mengali

Arrangeur

Urs Stähli

genre

Lichte muziek

moeilijkheid
licht
editie
No. 5
uitgeverij

Obrasso Verlag

€ 75.15
Digitale versie aanvragen
evaluatieversie
Sheet Vivo Per Lei - arr. Urs Stähli ▷ Harmonie bladmuziekSolopartij Vivo Per Lei - arr. Urs Stähli ▷ Harmonie bladmuziek
beschrijving

«Vivo Per Lei» is een compositie van Valerio Zelli, Mauro Mengali (arr. Urs Stähli). Je vindt ze in de Obrasso webshop Bladmuziek voor Harmonie met het artikel nr. 16603 beschikbaar. De bladmuziek is ingedeeld in Moeilijkheidsgraad B (eenvoudig). Meer Muziek voor entertainment voor Harmonie kan worden gevonden met de flexibele zoekfunctie.

Gebruik de gratis proefscore voor «Vivo Per Lei» en krijg een muzikale indruk van de audiofragmenten en video's die beschikbaar zijn voor de Harmonie stuk. Met de gebruiksvriendelijke zoekfunctie in de Obrasso webshop vind je in enkele stappen meer bladmuziek uit Valerio Zelli, Mauro Mengali voor Harmonie. Om je concertprogramma compleet te maken, kunnen alle bladmuziekbladen met één klik worden weergegeven Muziek voor entertainment in de Moeilijkheidsgraad B (eenvoudig) weergegeven.

«Vivo Per Lei» is een van de vele blaasmuziekcomposities die zijn uitgegeven door Musikverlag Obrasso. Naast Valerio Zelli, Mauro Mengali meer dan 100 componisten en arrangeurs werken voor de Zwitserse muziekuitgeverij. Naast de bladmuziek voor Harmonie je vindt er ook literatuur in andere formaten zoals Brass Band, Harmonie, Jeugdorkest, Koper Ensemble, Houtblazersensemble, Symfonieorkest net zoals CDs en Leermateriaal. Een groot deel van de eigen literatuur van de uitgever van topblazers zoals de Black Dyke Band, Cory Band, Brighouse & Rastrick Band of de Oberaargauer Brass Band werd opgenomen op Obrasso Records. Alle geluidsdragers zijn ook digitaal beschikbaar op de populaire portals van Apple, Amazon, Google, Spotify en andere providers wereldwijd.

Alle bladmuziek van Obrasso wordt op hoogwaardig papier geproduceerd. Het ietwat gelige notitiepapier biedt een goed contrast en is prettig voor de ogen in moeilijke lichtomstandigheden. Levering aan particuliere klanten wereldwijd is gratis. Bestel nu uw bladmuziek rechtstreeks bij Obrasso Verlag.

bezetting

2 x 1st Flute
2 x 2nd Flute
4 x 1st Clarinet
3 x 2nd Clarinet
3 x 3rd Clarinet
1 x 1st Alto Saxophone
1 x 2nd Alto Saxophone
2 x Tenor Saxophone
2 x 1st F Horn / Eb Horn
2 x 2nd F Horn / Eb Horn
3 x 1st Trumpet / Cornet
3 x 2nd Trumpet / Cornet
2 x 1st Trombone – Bass clef & Treble clef
2 x 2nd Trombone – Bass clef & Treble clef
3 x Euphonium – Bass clef & Treble clef
2 x Eb Bass
2 x Bb Bass
2 x Tuba – Bass clef
1 x Timpani
2 x Percussion
1 x Drum Set
 
optional Parts also included for:
2 x Oboe
2 x Bassoon
1 x Bass Clarinet
1 x Baritone Saxophone:
 
all Benelux Parts included