Romance For Horn, Bladmuziek voor Harmonie (#16625)

Romance For Horn

Artikel no.
16625
bezetting

met verminderde instrumentatie

Solo werk
met solo-instrument
solopartij
Eb Tenor Horn or French Horn (Solo)
Componist

Camille Saint-Saëns

Arrangeur

Urs Stähli

genre

Klassiek

moeilijkheid
licht
editie
No. 10
uitgeverij

Obrasso Verlag

€ 75.15
Digitale versie aanvragen
evaluatieversie
Sheet Romance For Horn - C. Saint-Saëns ▷ Harmonie bladmuziekSolopartij Romance For Horn - C. Saint-Saëns ▷ Harmonie bladmuziek
beschrijving

«Romance For Horn» is een compositie van Camille Saint-Saëns (arr. Urs Stähli). Je vindt ze in de Obrasso webshop Bladmuziek voor Harmonie met het artikel nr. 16625 beschikbaar. De bladmuziek is ingedeeld in Moeilijkheidsgraad B (eenvoudig). Meer klassieke muziek voor Harmonie kan worden gevonden met de flexibele zoekfunctie.

Gebruik de gratis proefscore voor «Romance For Horn» en krijg een muzikale indruk van de audiofragmenten en video's die beschikbaar zijn voor de Harmonie stuk. Met de gebruiksvriendelijke zoekfunctie in de Obrasso webshop vind je in enkele stappen meer bladmuziek uit Camille Saint-Saëns voor Harmonie. Om je concertprogramma compleet te maken, kunnen alle bladmuziekbladen met één klik worden weergegeven klassieke muziek in de Moeilijkheidsgraad B (eenvoudig) weergegeven.

«Romance For Horn» is een van de vele blaasmuziekcomposities die zijn uitgegeven door Musikverlag Obrasso. Naast Camille Saint-Saëns meer dan 100 componisten en arrangeurs werken voor de Zwitserse muziekuitgeverij. Naast de bladmuziek voor Harmonie je vindt er ook literatuur in andere formaten zoals Brass Band, Harmonie, Jeugdorkest, Koper Ensemble, Houtblazersensemble, Symfonieorkest net zoals CDs en Leermateriaal. Een groot deel van de eigen literatuur van de uitgever van topblazers zoals de Black Dyke Band, Cory Band, Brighouse & Rastrick Band of de Oberaargauer Brass Band werd opgenomen op Obrasso Records. Alle geluidsdragers zijn ook digitaal beschikbaar op de populaire portals van Apple, Amazon, Google, Spotify en andere providers wereldwijd.

Alle bladmuziek van Obrasso wordt op hoogwaardig papier geproduceerd. Het ietwat gelige notitiepapier biedt een goed contrast en is prettig voor de ogen in moeilijke lichtomstandigheden. Levering aan particuliere klanten wereldwijd is gratis. Bestel nu uw bladmuziek rechtstreeks bij Obrasso Verlag.

bezetting

2 x 1st Flute
2 x 2nd Flute
4 x 1st Clarinet
3 x 2nd Clarinet
3 x 3rd Clarinet
1 x 1st Alto Saxophone
1 x 2nd Alto Saxophone
2 x Tenor Saxophone
2 x 1st F Horn / Eb Horn
2 x 2nd F Horn / Eb Horn
3 x 1st Trumpet / Cornet
3 x 2nd Trumpet / Cornet
2 x 1st Trombone – Bass clef & Treble clef
2 x 2nd Trombone – Bass clef & Treble clef
3 x Euphonium – Bass clef & Treble clef
2 x Eb Bass
2 x Bb Bass
2 x Tuba – Bass clef
1 x Timpani
2 x Percussion
1 x Drum Set
 
optional Parts also included for:
2 x Oboe
2 x Bassoon
1 x Bass Clarinet
1 x Baritone Saxophone:
 
all Benelux Parts included