7 Bach Inventions For Two (arr. Rob J. Hume) - Bladmuziek voor koperblazers

7 Bach Inventions For Two

Artikel no.
18285
bezetting

Duet

begeleiding
onbegeleid
solopartij
Duet voor diverse koperblazers
Componist

Johann Sebastian Bach

Arrangeur

Rob J. Hume

genre

Klassiek

moeilijkheid
medium
uitgeverij

Obrasso Verlag

€ 16.75
evaluatieversie
Sheet 7 Bach Inventions For Two ▷ Koperduet bladmuziek
beschrijving

Contents

Invention in B minor, BWV 786 • Invention in C major, BWV 772 • Invention in C (Triplet Version), BWV 772a • Invention in D major, BWV 774 • Invention in D minor, BWV 775 • Invention in F major, BWV 779 • Invention in G minor, BWV 782

«7 Bach Inventions For Two» is een regeling van Rob J. Hume. Je vindt ze in de Obrasso webshop Bladmuziek voor Duet voor 2 Koperblazers met het artikel nr. 18285 beschikbaar. De bladmuziek is ingedeeld in Moeilijkheidsgraad C (gemiddeld). Meer klassieke muziek voor Duet voor 2 Koperblazers kan worden gevonden met de flexibele zoekfunctie.

Gebruik de gratis proefscore voor «7 Bach Inventions For Two» en krijg een muzikale indruk van de audiofragmenten en video's die beschikbaar zijn voor de Duet voor 2 Koperblazers stuk. Met de gebruiksvriendelijke zoekfunctie in de Obrasso webshop vind je in enkele stappen meer bladmuziek uit Rob J. Hume voor Duet voor 2 Koperblazers. Om je concertprogramma compleet te maken, kunnen alle bladmuziekbladen met één klik worden weergegeven klassieke muziek in de Moeilijkheidsgraad C (gemiddeld) weergegeven.

«7 Bach Inventions For Two» is een van de vele blaasmuziekcomposities die zijn uitgegeven door Musikverlag Obrasso. Naast Rob J. Hume meer dan 100 componisten en arrangeurs werken voor de Zwitserse muziekuitgeverij. Naast de bladmuziek voor Duet voor 2 Koperblazers je vindt er ook literatuur in andere formaten zoals Brass Band, Harmonie, Jeugdorkest, Koper Ensemble, Houtblazersensemble, Symfonieorkest net zoals CDs en Leermateriaal. Een groot deel van de eigen literatuur van de uitgever van topblazers zoals de Black Dyke Band, Cory Band, Brighouse & Rastrick Band of de Oberaargauer Brass Band werd opgenomen op Obrasso Records. Alle geluidsdragers zijn ook digitaal beschikbaar op de populaire portals van Apple, Amazon, Google, Spotify en andere providers wereldwijd.

Alle bladmuziek van Obrasso wordt op hoogwaardig papier geproduceerd. Het ietwat gelige notitiepapier biedt een goed contrast en is prettig voor de ogen in moeilijke lichtomstandigheden. Levering aan particuliere klanten wereldwijd is gratis. Bestel nu uw bladmuziek rechtstreeks bij Obrasso Verlag.

bezetting

Part 1: Bb Trumpet, Bb Cornet
Part 2: Bb Trumpet, Bb Cornet

Part 1: Bb Trumpet, Bb Cornet
Part 2: Eb Horn

Part 1: Eb Horn
Part 2: Euphonium - treble clef

Part 1: Trombone - bass clef
Part 2: Trombone - bass clef