Landespolizeiorchester Brandenburg » Orchesterfoto

Brandenburgs Staats Politie Orkest » Blaasorkest

Landespolizeiorchester Brandenburg

tolk

Het Brandenburgse Staatspolitie Orkest (LPO) heeft zich ontwikkeld tot een modern, veelzijdig entertainmentorkest met behoud van de traditie van Pruisische blaasmuziek. Het repertoire varieert van geweldige originele symfonische blazerswerken tot opera's, operettes en musicals tot cross-over projecten uit pop, rock en jazz.

De LPO levert een niet onbelangrijke bijdrage aan het PR-werk van de politie en de deelstaat Brandenburg. Het ondersteunt politiepreventiewerkzaamheden, speelt bij openbare concerten in de concertzalen van de staat en bij officiële evenementen van de politie, het deelstaatparlement en de deelstaatregering. Openluchtevenementen of concerten op openbare plaatsen zijn ook geen vreemde woorden voor het populaire en gewaardeerde ensemble.

Elk jaar geeft het meer dan 40 man sterke orkest inclusief kamermuziekensembles onder leiding van Christian Köhler, als een van de toonaangevende professionele blaasorkesten in de Bondsrepubliek Duitsland, ruim 200 concerten in het land en daarbuiten.

De LPO is gevestigd in Potsdam. Het is natuurlijk een instelling voor alle Brandenburgers - ongeacht hun leeftijd en ongeacht waar ze wonen - en daarom even aanwezig in alle delen van het land als in de hoofdstad.

Blaasmuziek heeft een geschiedenis van meer dan 500 jaar op Pruisische bodem - het moet op het hoogst mogelijke niveau worden gekweekt, gepromoot en ontwikkeld.

Obrasso-cd's voor blaasorkest

1 producten
18.00
1 producten